Nu i London

Härligt att vakna upp i lugn och ro, äta frukost och sedan en kort promenad till check in i avgångshallen.

Ryanair har verkligen slimmat allt, endast 1 handbagage får tas med i kabinen, ingen förvaringsficka finns vid stolen och stolen kan ej lutas bakåt. Allt för att förenkla. All servering får man betala för, t.ex. kostar en Heineken öl 45 kr och en kopp kaffe eller te 30 kronor.
Resan gick bra med undantaget att vi landade på Luton Airport istället för Stansted Airport. Efter lång väntetid med mycket dålig information kom äntligen en buss som körde oss till Stansted. Bussresan tog ca en timme. Så vi blev drygt två timmar försenade.

Drews pappa o bror mötte oss med två bilar och vi åkte till deras hem i staden ”Maldon” som ligger nordöst om London.
De bor i ett jättegulligt litet hus men rymde inte även oss så vi inkvarterades i ett BB-hus strax intill. Detta också ett fantastiskt gulligt litet hus med underbar utsikt med hav och båtar alldeles utanför fönstret. Just nu ebb så ganska lite vatten och flera båtar ”står på land”. Skillnaden mellan ebb och flod är ca fem meter.

image

image

image

image