Dagen före matchen

IMG_1070.JPG

IMG_1071.JPG
London Eye med sina korgar

IMG_1072.JPG
Hur kan han sitta i luften?

IMG_1073.JPG
Svenska flaggan fick ett bidrag

Westmister Abbey och Houses of Parlament med Big Ben stod först på programmet och vi tog tunnelbanan dit. Det kryllade av turister där och solen strålade. Fick rapport hemifrån att första snöflingorna fallit i Falun och det kändes sjukt overkligt med 17-20 grader varmt här. Tur att vi inte bara tog vinterkläder med.

Vi promenerade sedan längs Themsen och passera London Eye, det jättestora ”Pariserhjulet”. Det var inget för oss höjdrädda. Hjulet roterade sakta hela tiden och avstigning och påstigning skedde under hjulets gång.

Efter promenaden över Milleniumbron kom vi till Trafalgar Square där vi beslöt oss äta på samma ställe som för 10 år sedan då vi senast var här, nämligen i matsalen i kryptan till kyrkan som låg strax intill.

Trafalgar Square är en plats med massor med folk och ”konstnärer” som uppträder och spelar mm. Vi såg ”gubbar som satt i luften”, spelmän och flaggritare.

Dagen avslutades med ett besök på en av kvaterskrogarna med vin (OBS) och lite mat. Här serveras det jättportioner och vi gjorde misstaget att inte beställa en och sedan dela den.

Vi kände oss alla mycket nöjda och lite varma i ansikten efter en heldag i solsken och många upplevelser då vi kröp till kojs.