Kappadokien – Antalya

IMG_1440.JPG
Snö i Taurusbergen

IMG_1442.JPG
Golfhotell vid kusten

Tidig avgång med bussen för den långa återresan till Antalya. Snön försvann efter ett antal mil men längre fram då vi körde över Taurusbergets topp låg det åter mycket snö på marken. Snö låg faktiskt kvar på marken ända tills vi kom till Murtici som bara ligger några mil från kusten.

På vägen stannade vi vid en rastplats (seraj) längs den historiska sidenvägen. Här lät man kamelerna vila och man bytte/köpte varor av varandra.

I Antalya bor vi på ett av de större golfhotellen som ligger ute vid kusten. Hade det inte varit vinter skulle vi nog tagit oss ett dopp. Det finns ingen värme i de allmänna utrymmena så känns lite kyligt och koftan kommer väl tillpass. Hotellet har i högsäsong plats för ca 1.600 gäster och jag tror vi nu bara är något hundratal.