Träningsläger i Faugères 2016

Vi ser Roquebrun framför oss
Lunchdags hos svenskar som har restaurang i Saint-Nazaire-de-Ladarez
Paus i Puimission under premiärturen

Det blev traditionellt träningslägret med DGON hos Medlut även i år. Vi fick en underbar vistelse med fint väder för cykling och Arianas utsökta mat. Dessvärre drabbades tre av oss av en influensa med feber vilket omöjliggjorde cykling under tre dagar för vissa av oss. Lyckligtvis fick vi hyra cyklarna tre dagar till så alla hade möjlighet att minst cykla sju dagar.

Irene och jag stannar ytterligare en vecka och hyr en bil för att se oss omkring. Jag beställde en Renault Cleo men då jag hämtade ut bilen fanns inte den bilen utan uthyraren frågade om jag inte istället kunde tänka mig en större bil med automatlåda. Ok tyckte jag. Då jag letat upp bilen på parkeringsplatsen var det en Opel Mokka SUV, alldeles ny med alla finesser som GPS, höj/sänkbara stolar, vindruta som startar torkarna när det börjar regna mm mm. Bilen har bara gått 15 mil. Skall bli roligt att köra en ny bil. Vi bestämde oss för att först åka till Biarritz på andra sidan Frankrike.