Asselheim – hemresa 19-20 augusti 2013

Efter tre fantastiska dagar i Asselheim med många trevliga besök på vingårdar, köp av vin och trevliga medresenärer styrde nu Leif bussen tillbaka till Sverige. En riktig höjdare var att få åka med på vagnen i karnevalståget utklädda till vikingar.

Buffén på Stena Lines färja till Göteborg var nog den mest fantastiska jag ätit. Det fanns bl.a. kräftor, krabba, räkor både skalade och oskalade, musselsoppa mm mm. Glassälskare som jag är uppskattade jag verkligen mjukglassmaskinen där vi kunde göra våra egna glassar, hur stora och hur många vi önskade.

Många vinflaskor blev det och vi kommer säkerligen varje gång vi öppnar en flaska tänka tillbaka på resan och förhoppningsvis också komma ihåg vingården det kommer ifrån.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *