Dublin – ankomst

20140519-063053-23453307.jpg

20140520-053315-19995459.jpg
Utanför hotellet

På Arlanda tog vi den obligatoriska hamburgaren på MacDonald och sedan en stor stark innan vi gick ombord på planet till Dublin via Köpenhamn. Incheckningen på Arlanda läggs mer och mer på resenären. Vid automater skrev vi in bokningsnummer och fick ut boarding kort och bagage tag. Resväskorna lämnade vi sedan på ett band som skannade av tagen varefter väskan försvann till bagagehanteringen. Nu gör resenären i princip allt själv.

Vädret i Sverige var kanonfint, varmt med strålande solsken men redan i Köpenhamn kom duggregnet. Då vi landade i Dublin småregnade det också. Vi hade tur och kunde alla åka i en stor taxi till hotellet som ligger mycket centralt i Temple Bar (gamla stan). Jättefint hotell med stora ljusa rum.
Vi åt mat på en thai-restaurang mittöver gatan och den smakade underbart. Kvällen avslutades med vår första irish coffee på krogen alldeles intill hotellingången.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *